Huur een mobiele douchecabine met boiler om zorgeloos te douchen tijdens een Verbouwing

Huur een mobiele douchecabine met boiler om zorgeloos te douchen tijdens een Verbouwing

Heb je een badkamerverbouwing op de planning staan en wil je zorgeloos kunnen douchen? Dan is een mobiele douchecabine met boiler de perfecte oplossing! Maar wat is het precies, hoe werkt het, en waar moet je op letten? In deze blog beantwoorden we al je vragen over het huren van een mobiele douchecabine met boiler.

Wat is een mobiele douchecabine met boiler? 

Een mobiele douchecabine met boiler is een tijdelijke douchecabine die flexibel op elke gewenste locatie geplaatst kan worden. Het bijzondere is dat deze cabine over een eigen boiler beschikt, waardoor je alleen een koudwateraansluiting nodig hebt om van een heerlijke warme douche te genieten. De boiler werkt op stroom, wat het gebruik veilig en eenvoudig maakt, zonder dat je een gasaansluiting of gasflessen nodig hebt.

Hoe werkt een mobiele douchecabine met boiler? 

De boiler in de mobiele douchecabine zorgt voor de warmwatervoorziening, waardoor je kunt genieten van een comfortabele douche-ervaring. Bij Badkamertehuur hebben we bewust gekozen voor energiezuinige boilers die je gewoon in een stopcontact kunt pluggen.

Is de mobiele douchecabine gemakkelijk te installeren?

Het installeren van de mobiele douchecabine met boiler is een fluitje van een cent. In de meeste gevallen bezorgen we de cabine en installeren we deze voor je. We beschikken over allerlei soorten verloop- en koppelstukken, zodat we de mobiele douchecabine altijd goed kunnen aansluiten. Als je ervoor kiest om de cabine zelf af te halen en terug te brengen, voorzien we je van alle benodigde instructies en materialen om het aansluiten eenvoudig te maken.

Gelijk een douche aanvragen?

Wat zijn de afmetingen van een mobiele douchecabine met boiler? 

Voor de mobiele douchecabine met boiler hebben we minimaal een doorgang van 80 cm nodig. Eenmaal op zijn plek neemt de douchecabine inclusief boiler, afvoerpomp, etc. ongeveer 1.1m bij 0.8m aan ruimte in beslag. Dit maakt de cabine geschikt voor plaatsing in huis, schuur of tuin.

Zijn mobiele douchecabines met boiler hygiënisch? 

Hygiëne staat bij ons voorop! Onze mobiele douchecabines met boiler worden altijd volledig gereinigd voordat ze worden verhuurd, en we voorzien elke klant van een nieuw douchegordijn. Zo ben je verzekerd van een nette en schone douchecabine. Bovendien zijn onze douchecabines gemaakt van gepoedercoat staal, waardoor ze eenvoudig schoon te houden zijn met gewone schoonmaakmiddelen.

Kan ik een mobiele douchecabine huren voor een langere periode? 

Meestal wordt een mobiele douchecabine voor een periode van 2 à 3 weken gehuurd, maar als je een langere huurperiode nodig hebt, is dat zeker mogelijk. Neem gewoon contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Hoeveel kost het huren van een mobiele douchecabine met boiler? 

De huurprijs voor een mobiele douchecabine met boiler is €99,- per week. Daarnaast komt er een eenmalig bedrag bij voor het transport en aansluiten. We werken met transparante prijzen, dus je komt niet voor verrassingen te staan.

Wat gebeurt er als de verbouwing uitloopt en de mobiele douchecabine langer nodig is? 

Bij Badkamertehuur begrijpen we dat verbouwingen soms langer duren dan gepland. Geen zorgen, als je de mobiele douchecabine langer nodig hebt, is dat altijd te regelen. We nemen tussentijds contact op om te informeren hoe de verbouwing verloopt, en als het nodig is, kunnen we de huurperiode zonder problemen verlengen.

Conclusie: Als je tijdens een badkamerverbouwing onbezorgd wilt kunnen douchen, ben je bij Badkamertehuur aan het juiste adres. Onze mobiele douchecabines met boiler bieden een comfortabele oplossing voor tijdelijk gebruik. We zorgen voor een vlotte installatie en garanderen hygiëne en gemak. Bovendien kun je altijd rekenen op onze service en flexibiliteit als de verbouwing onverhoopt langer duurt.

Maak je badkamerverbouwing stressvrij met een mobiele douchecabine met boiler van Badkamertehuur.nl