Over ons

Wij zijn Jacco en Coen van Leerdam, 2 jonge ondernemers. We helpen graag mensen uit de brand tijdens de verbouwing met een tijdelijke oplossingInmiddels hebben we de volgende oplossingen:
Hieronder meer over het ontstaan van Badkamertehuur

Ontstaan

Tijdens de coronacrisis moest Jacco met zijn Zalencentrum tijdelijk sluiten in verband met de toenmalige maatregelen.In die tijd had Jacco snel ander werk gevonden maar de vrijheid van het ondernemen bleef klagen.

In 2021 is Jacco begonnen met het verhuren van mobiele badkamers

Mobiele douche's

Al vrij snel kregen we regelmatig de vraag, heb je niet alleen een douche? Een tijdelijke douche neemt namelijk veel minder ruimte in als een mobiele badkamer. Daarom hebben we al vrij snel besloten om ook tijdelijke douche's te gaan verhuren.

Het zalencentrum mocht ook weer open, vandaar is besloten dat Coen van Leerdam in het bedrijf is gekomen.

Mobiele Keukens

Begin 2023 zijn we ook begonnen met het verhuren van tijdelijke keukens. Dit om mensen die de keuken gaan verbouwen ook te kunnen helpen. Een tijdelijke keuken is uiteindelijk veel goedkoper als elke dag thuisbezorgd.

Gaat u ook de keuken verbouwen? Kijk dan op de onderstaande link!

JCL verhuur

Begin 2023 hebben we de website www.jclverhuur.nl opgericht. JCLverhuur staat voor Jacco en Coen van LeerdamWe hebben deze keuze gemaakt omdat het niet meer logisch is dat onze mobiele keukens onder Badkamertehuur vallen.


Contact

Adres

Meulunterseweg 32

Lunteren

6741HN

Nederland

Whatsapp
(klik op whatsapp logo)
E-mail
Telefoon