Tijdelijk geen douche?

Gaat u de badkamer verbouwen in de regio Arnhem? Huur dan snel & gemakkelijk een tijdelijke douche! Op deze manier hoeft u niet naar vrienden/familie of kennissen om te douchen!

  • Wij verzorgen de installatie
  • Inclusief boiler en afvoerpomp
  • Spoed? Bel ons gelijk 06-23010607
  • Geen verborgen kosten

Hoe werkt het?  

Thuis blijven douchen

Tijdens een verbouwing van de badkamer loop je tegen het probleem aan dat een huis vaak maar 1 douche heeft en de wc mogelijk ook tijdelijk niet beschikbaar is. Een paar weken bij buren of bekenden douchen geeft een hoop rompslomp, je moet er naartoe, het komt even niet uit etc. Huur daarom een mobiele douche!

Plaatsing van de mobiele douche

De tijdelijke douche kan bijna overal in huis, in de schuur/garage of buiten geplaatst worden. Het enige dat wij nodig hebben is:

- een doorgang van 80cm naar de ruimte waar de douche mag komen te staan

- Water (kraan)
- Stroom (stopcontact)
- Afvoer (putje, afvoer of buiten)


We kunnen de douche ook aansluiten op bijvoorbeeld de wasmachinekraan, deze splitten we dan zodat u de wasmachine ook gewoon kan gebruiken.
Interesse? vraag nu een douche aan

Gemak

Wij komen de tijdelijke douche plaatsen en halen deze weer op als u klaar bent! Mocht de verbouwing onverhoopt uitlopen? Geen probleem verlengen is met 1 mailtje geregeld.

Onze douches zijn gemaakt uit 1 geheel waardoor ze waterdicht zijn.

De tijdelijke douche hoeft niet direct naast een kraan en/of afvoer geplaatst te worden. Vanwege de afvoerpomp in combinatie met langere slangen kan de douche ook verder weg van de kraan geplaatst worden.

Meer weten? vraag nu een douche aan

voorbeeld aansluiten

Hoe wordt hij aangesloten?

De tijdelijke douche kan op vrijwel elke kraan aangesloten worden en voor de afvoer nemen wij zelf een waterpomp mee die het douchewater terugpompt naar bijvoorbeeld uw gootsteen of bestaande afvoerpijp. 

De douche beschikt over een boiler waardoor deze gewoon op koud water kan worden aangesloten. Tevens kan deze ook rechtstreeks op het warme water aangesloten worden indien gewenst.

Onze nooddouche kan op vrijwel elke plek op de begane grond geplaatst worden, wij nemen slangen bij ons zodat deze niet direct naast een kraan hoeft te staan.

Kosten per week
€99.- per week

  • Wij plaatsen de douche en sluiten deze aan
  • Wij geven ter plaatse uitleg hoe alles werkt

Transport & installatiekosten
49.-  blauwe gebied
69.-  oranje gebied

  • Bezorgen, installeren en ophalen. éémalig
  • Ons verzorgingsgebied ligt tussen Almere - Zwolle - Nijmegen - Utrecht en bevat ook grotere steden als Amersfoort, Apeldoorn en Arnhem.
  • Prijzen zijn op basis van minimaal 2 weken

Contact

Adres

Meulunterseweg 32

Lunteren

6741HN

Nederland

Whatsapp
(klik op whatsapp logo)
E-mail
Telefoon